Zonne Breekbrood
Bekijk het recept voor Zonne Breekbrood
Servings 0
Ingrediënten
- 5000 g - 50 %% Bloem
- 500 g - 5 %% Gist
- 5500 g - 55% Water ong.
Decoratie
- 500 Zonnebloempitten
- 500 Sesamzaad
- 500 Maanzaad
Draai van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg.
Deegtemperatuur: ong. 26℃.
Afwegen: ong. 1650 gram.
Bolrijs: ong. 10 minuten.
zet de bolletjes gedecoreerd in een taartpan.
Narijs: ong. 60 minuten.
Bakken: ong. 15 minuten bij 230℃.
Roterend Bakken: ong. 15 minuten bij 220℃.
Verdelen en opbollen
Extra informatie
Door VITASON ZONNEPIT (50%) te combineren met olijfolie en gedroogde bieslook krijgt u een onderscheidend krokant broodje.