Pompoenbroodjes Picanto
Bekijk het recept voor Pompoen Picanto
Servings 0
Ingrediënten
- 5000 g - 50 % Bloem
- 5000 g - 50 % VITASON POMPOEN (50%)
- 400 g - 4 % Gist
- 200 g - 2 % SONPLUS KROKANT SUPER
- 5500 g - 55 % Water ong.
Vulling
- 1000 g - 10% Paprikareepjes
- 1000 g - 10% Uienblokjes
Draai van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg, de vulling direct meedraaien door het deeg.
Deegtemperatuur: ong. 26℃.
Afwegen: ong. 1800 gram en opbollen.
Bolrijs: ong. 10 minuten.
Verdelen: Alleen verdelen.
Decoreren naar wens.
Narijs: ong. 65 minuten.
Bakken: ong. 15 minuten bakken bij 240℃ met stoom.