Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Koreaanse Snecken
Koreaanse Snecken op basis van SonPulse Korean
Servings
0
Ingrediëntenlijst
Getoerd Gerezen Deeg:
500
g
Bloem
50
g
Suiker
25
g
Margarine
25
g
Gist
8
g
Zout
200
g
Water ca.
250
g
Toerboter/Margarine
Vulling:
440
g
SonPulse Korean
30
g
Water
Decoratie:
Mix van witte en zwarte sesamzaadjes
Recept werkwijze
Maak getoerd gerezen deeg.
Slap de SonPulse Korean af met water.
Rol het deeg uit op 25 cm breed en 1,5 mm dikte.
Smeer de vulling uit over bijna de gehele plak, laat een smalle plakstrook over.
Bevochtig de plakstrook licht met water en rol de plak op.
Snecken snijden van 4 cm (ca. 50 g).
Decoreer met witte en zwarte sesamzaadjes.
Ca. 80 minuten narijs.
Bakken: ca. 20 minuten op 175°C.
Notes
Tip: gebruik plantaardige margarine voor veganistische snacks