Zonnepit Casinobrood
Bekijk het recept voor Zonnepit Casinobrood
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 5000 g - 50% Bloem
- 5000 g - 50% VITASON ZONNEPIT (50%)
- 200 g - 2% Gist
- 5400 g - 54% Water ong.
Recept werkwijze
- Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg
- Deegtemperatuur: ong. 26℃
- Afwegen: ong. 930 gram en opbollen
- Bolrijs: ong. 50 minuten
- Opmaken en de deegpil in vier gelijke stukken verdelen. Deze een kwartslag draaien en tegen elkaar aanleggen in een casinokoppel (Four Pieces)
- Narijs: ong. 60 minuten
- Bakken: Inschieten op 260℃ en na ong. 5 minuten terugzetten op 230℃ en nog ong. 30 minuten Bakken: 7