Zonne Vloerbrood

Bekijk het recept voor Zonne Vloerbrood

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Recept werkwijze

  • Draai van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg.
  • Deegtemperatuur: ong. 26℃.
  • Afwegen: ong. 450 gram.
  • Puntrijs: ong. 40 minuten, opmaken als vloerbrood.
  • Decoreren aan de onderzijde met zonnebloempitten, decoreren aan de bovenzijde met roggebloem. Met een rondstekertje 3,5 cm door middel van een draaiende beweging een viertal cirkels insnijden.
  • Narijs: ong. 65 minuten.
  • Bakken: ong. 35 minuten bij 230℃ met stoom.
  • Roterend Bakken: ong. 35 minuten bij 220℃.

Extra informatie

Door VITASON ZONNEPIT (50%) te combineren met olijfolie en gedroogde bieslook krijgt u een onderscheidend krokant broodje. Heerlijk voor bij de lunch, diner of barbecue.

Delen