Zonne Vloerbrood
Bekijk het recept voor Zonne Vloerbrood
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 5000 g - 50 % Bloem
- 5000 g - 50% VITASON ZONNEPIT (50%)
- 250 g - 2.5 % Gist
- 4600 g - 46 % Water ong.
Recept werkwijze
- Draai van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg.
- Deegtemperatuur: ong. 26℃.
- Afwegen: ong. 450 gram.
- Puntrijs: ong. 40 minuten, opmaken als vloerbrood.
- Decoreren aan de onderzijde met zonnebloempitten, decoreren aan de bovenzijde met roggebloem. Met een rondstekertje 3,5 cm door middel van een draaiende beweging een viertal cirkels insnijden.
- Narijs: ong. 65 minuten.
- Bakken: ong. 35 minuten bij 230℃ met stoom.
- Roterend Bakken: ong. 35 minuten bij 220℃.