Zonne Breekbrood

Bekijk het recept voor Zonne Breekbrood

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 5000 g - 50 %% Bloem
  • 500 g - 5 %% Gist
  • 5500 g - 55% Water ong.

Decoratie

  • 500 Zonnebloempitten
  • 500 Sesamzaad
  • 500 Maanzaad

Recept werkwijze

  • Draai van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg.
  • Deegtemperatuur: ong. 26℃.
  • Afwegen: ong. 1650 gram.
  • Bolrijs: ong. 10 minuten.
  • zet de bolletjes gedecoreerd in een taartpan.
  • Narijs: ong. 60 minuten.
  • Bakken: ong. 15 minuten bij 230℃.
  • Roterend Bakken: ong. 15 minuten bij 220℃.
  • Verdelen en opbollen

Extra informatie

Door VITASON ZONNEPIT (50%) te combineren met olijfolie en gedroogde bieslook krijgt u een onderscheidend krokant broodje.

Delen