Skip to content
Select your country
Certificaten
Vacatures
Certificaten
Vacatures
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Search
Search
Search
Search
Home
»
Recepten
»
Zacht Kleinbrood Bruin
Zacht Kleinbrood Bruin
Bekijk het recept voor Zacht Kleinbrood Bruin
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
5000
g - 50%
Bloem
1500
g - 15%
CREME / PATES DE LUXE RSPO-SG
5000
g - 50%
Volkorenmeel
170
g - 1.7%
Zout
500
g - 5%
Gist
5500
g - 55%
Water ong.
Recept werkwijze
Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
Deegtemperatuur: ong. 27℃
Afwegen: Deegstukken van 1700 gram per 30 stuk
Bolrijs: ong. 15 minuten
Modelleren: Verdelen/opbollen, zet de bolletjes op de bakplaat
Narijs: ong. 80 minuten
Bakken: ong. 9 minuten bij 260-270℃
Afdrukken
Delen
Select your country
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Search
Search
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Certificaten
Vacatures
Certificaten
Vacatures