Witte Chocolade Karamel Taartjes
Proef onze inspiratie in de vorm van de Witte Chocolade Karamel Taartjes! Deze zijn is gemaakt volgens een inspirerende receptuur met een bijzondere smaakcombinatie van karamel en zeezout. Bestel de Sonneveld en Callebaut grondstoffen en decoraties bij uw grossier.
Stuks 18 stuks
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 5000 g – 100% Credi Cake Choco Extra Dark
- 1750 g – 35% Olie
- 1500 g – 30% Heel ei
- 1125 g – 22.5% Water ca.
Vulling
- 750 g – 15% Bakvaste witte chocoladechunks
- 750 g – 15% Caramel blokjes (Bakkersmaatje)
Decoratie 1
- Crème D’ell Artigiano Bianco
- Caramel fill
Decoratie 2
- Wit chocoladeschaafsel
- Zeezout flakes
- Gezouten Caramel Crispearls
Recept werkwijze
- Meng alle grondstoffen door elkaar en draai 3 minuten in de eerste versnelling. Krab de bekken bij en draai vervolgens nog 2 minuten in de tweede versnelling. Direct daarna de vulling doordraaien.
- Weeg ca. 500 gram beslag in een taartpan met een diameter van 20 cm.
- Bakken: ca. 30 minuten op 160°C.
- Na het afkoelen de chocoladecake afgieten met de Crème D'ell Artigiano Bianco en het taartje voorzien van strepen karamel, zoals op de afbeelding weergegeven.
- Decoreer verder af met zeezout flakes, wit chocoladeschaafsel en gezouten Caramel Crispearls. Decoreer het taartje voordat de Crème D'ell Artigiano Bianco volledig is uitgehard, zodat de decoratie zich goed hecht.
Tip:
Geef een extra bite aan de cake door bakvaste stukjes chocolade aan het beslag toe te voegen.
CEF-CC-CARAMEL-W97 | Gezouten Caramel Crispearls (Callebaut)
V00-OH35-ITWNV-T06 | Crème D’ell Artigiano Bianco (Callebaut)
Geef een extra bite aan de cake door bakvaste stukjes chocolade aan het beslag toe te voegen.
Extra informatie
Dit taartje is ontwikkeld in samenwerking met Callebaut grondstoffen en decoraties. Artikelnummers:CEF-CC-CARAMEL-W97 | Gezouten Caramel Crispearls (Callebaut)
V00-OH35-ITWNV-T06 | Crème D’ell Artigiano Bianco (Callebaut)