Skip to content
Select your country
Certificaten
Vacatures
Certificaten
Vacatures
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Search
Search
Search
Search
Home
»
Recepten
»
Wit Busbrood (SonPlus Supersoft)
Wit Busbrood (Sonplus Supersoft)
Bekijk het recept voor Wit Busbrood
Ingrediëntenlijst
10000
g – 100%
Bloem
200 – 300
g – 2-3%
Sonplus Supersoft
200
g – 2%
Gist
170
g – 1,7%
Zout
5300-5500
g – 53-55%
Water ca.
Recept werkwijze
Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
Deegtemperatuur ca. 26°C.
Weeg deegstukken af van ca. 920 gram en opbollen.
Bolrijs ca. 40 minuten.
Opmaken als busbrood en in bakblikken leggen.
Narijs ca. 70 minuten.
Bakken ca. 35-40 minuten op 260>220°C.
Afdrukken
Delen
Select your country
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Search
Search
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Certificaten
Vacatures
Certificaten
Vacatures