Wit Busbrood (FermenSon Prestige)
Wit brood gebakken met FermenSon Prestige (voordeeg) heeft een pure broodsmaak en is van constante ambachtelijke kwaliteit. Bekijk het recept en de werkwijze.
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 10000 g - 100% Bloem
- 250 g - 2.5% Gist
- 200 g - 2% FermenSon Prestige
- 122 g - 1.22% Zout
- 5700 g - 57% Water ca.
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg.
- Deegtemperatuur: ca. 26°C.
- Afwegen: deegstukken afwegen van 920 gram en opbollen.
- Voorrijs: ca. 40 minuten.
- Eventueel van decoratie voorzien en hierna in bakblikken leggen.
- Narijs: ca. 70 minuten.
- Voor het bakken insnijden zoals gewenst.
- Bakken: ca. 30 minuten op 235°C met stoom.
- Opmaken als busbrood