Wit Busbrood (FermenSon Prestige)

Wit brood gebakken met FermenSon Prestige (voordeeg) heeft een pure broodsmaak en is van constante ambachtelijke kwaliteit. Bekijk het recept en de werkwijze.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100% Bloem
  • 250 g - 2.5% Gist
  • 200 g - 2% FermenSon Prestige
  • 122 g - 1.22% Zout
  • 5700 g - 57% Water ca.

Recept werkwijze

  • Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg.
  • Deegtemperatuur: ca. 26°C.
  • Afwegen: deegstukken afwegen van 920 gram en opbollen.
  • Voorrijs: ca. 40 minuten.
  • Eventueel van decoratie voorzien en hierna in bakblikken leggen.
  • Narijs: ca. 70 minuten.
  • Voor het bakken insnijden zoals gewenst.
  • Bakken: ca. 30 minuten op 235°C met stoom.
  • Opmaken als busbrood

Delen