Skip to content
Select your country
Certificaten
Vacatures
Certificaten
Vacatures
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Search
Search
Search
Search
Home
»
Recepten
»
Wit busbrood (CREME ROYAL)
Wit busbrood (CREME ROYAL)
Bekijk het recept voor Wit busbrood (CREME ROYAL)
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
10000
g - 100%
Bloem
170
g - 1.7%
Zout
250
g - 2.5%
Gist
300
g - 3%
CREME ROYAL / PÂTES ROYAL RSPO-SG
5400
g - 54%
Water ong.
Recept werkwijze
Maak van alle grondstoffen een soepel en glad deeg
Deegtemperatuur: ong. 26℃
Afwegen: ong. 930 gram
Bolrijs: ong. 25 minuten
Opmaken: Langmaken voor busbrood
Narijs: ong. 70 minuten bij 30℃ en 85% vocht
Bakken: ong. 45 minuten bij 250°- 210℃
Afdrukken
Delen
Select your country
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Search
Search
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Certificaten
Vacatures
Certificaten
Vacatures