Winterweelde
Bekijk het recept voor Winterweelde
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 5000 g - 50% Bloem (eiwitrijk)
- 5000 g - 50% SONNETMIX INVERNO (0,66) RSPO-SG
- 800 g - 8% Gist
- 300 g - 3% Mokka extract
- 4800 g - 48% Water ong.
Vulling
- 2000 g - 20% Suikernibs P4
- 3000 g - 30% Rozijnen
- 2000 g - 20% Cashewnoten
Recept werkwijze
- Maak van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg. Direct de vulling doordraaien
- Deegtemperatuur: ong. 26℃
- Afwegen: ong. 600 gram
- Bolrijs: ong. 20 minuten
- Opmaken en dicht bij elkaar op een bakplaat zetten. Bak de broodjes tegen elkaar aan
- Narijs: ong. 40 minuten
- Decoreren met roggebloem en 5xinsnijden.
- Bakken: ong. 45 minuten bij 200℃