Weense Notenslof
Bekijk het recept voor Weense Notenslof
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 5000 g - 50% Bloem (eiwitrijk)
- 5000 g - 50% VITASON DONKER MEERGRANEN (50%)
- 1000 g - 10% ProSon Luxe au Beurre
- 500 g - 5% Gist
- 5400 g - 54% Water ong.
Vulling
- 4000 g - 40% Rozijnen
- 2000 g - 20% Cashewnoten
- 1000 g - 10% Walnoten
Decoratie
- 500 g - 5% Roggebloem
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg. Daarna de vulling er goed doorheen draaien.
- Deegtemperatuur: ong. 26℃.
- Afwegen: Deegstukken van 450 gram.
- Bolrijs/Puntrijs: ong. 30 minuten.
- Modelleren: Als vloerbrood.
- Narijs: ong. 60 minuten.
- Decoreren: Met Roggebloem.
- Insnijden: 5x in de lengte insnijden.
- Bakken: ong. 30 minuten bij 210℃ met iets stoom, milde vloer.