Truffel Cake
Bekijk het recept voor Truffel Cake
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 10000 g - 100% CREDI CAKE CHOCO EXTRA DARK
- 3500 g - 35% Eieren
- 3000 g - 30% LIQUISHORT CAKE RSPO-SG
- 2200 g - 22% Water ong.
Truffelcrème
- 1000 Boter
- 750 Suiker
- 600 Donkere Chocolade (811 callebaut)
- 1500 Crème Pâtissière
Recept werkwijze
- Snijden
- Meng alle grondstoffen 1 minuut in lage versnelling en 3 minuten in hoge versnelling. Vul een bakplaat van 40 x 60 cm met 1500 gram beslag. Afbakken ong. 20-25 minuten op 190℃
- Voorbereiden - Maak ondertussen de truffelcrème. Meng de suiker en de zacht gemaakte boter met de vlinder en klop het geheel wit. De getempereerde chocolade ondermengen. Daarna de losgeklopte Crème Patissière ondermengen en goed doormengen met de vlinder
- Afwerken: Neem een plaat chocoladecake en breng een mooie laag truffelcrème aan. Afsluiten met een tweede plaat chocoladecake en laten opstijven in de koelkast