Tex-Mex Petit Pains
Tex-Mex Petit Pains op basis van Tijgerpap Licht, Creations Maize en Sonplus Krokant Extra
Stuks 280 stuks
Ingrediëntenlijst
Tijgerpap Tex-Mex:
- 1500 g – 150% Water ca. (ca. 32°C.)
- 1000 g – 100% TIJGERPAPMIX LICHT
- 150 g – 15% Tomatenpuree
- 10 g – 10% Tex-Mex kruiden
Deeg:
- 8000 g – 80% Bloem
- 2000 g – 20% CREATIONS MAIZE
- 300 g – 3% Gist
- 300 g – 3% SONPLUS KROKANT EXTRA
- 300 g – 3% Tomatenpuree
- 100 g – 1% Tex-Mex kruiden
- 5600 g – 56% Water ca.
Recept werkwijze
Voorbereiding:
- Maak Tex-Mex Tijgerpap aan, minimaal 30 minuten voor gebruik.
- Meng alle ingrediënten tot een glad beslag.
- Voor gebruik nog even doorroeren en iets meer water toevoegen indien gewenst.
- Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
- Deegtemperatuur ca. 26°C.
- Weeg deegstukken af van ca. 1800g en opbollen (30 stuks; ca. 60g per stuk).
- Bolrijs ca. 10 minuten.
- Verdelen, opbollen en tot puntje vormen.
- De puntjes op bakplaten leggen en Tex-Mex Tijgerpap aanbrengen.
- Narijs ca. 60 minuten.
- Bakken ca. 20 minuten bij 220°C met stoom.