Skip to content
Select your country
Certificaten
Vacatures
Certificaten
Vacatures
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Search
Search
Search
Search
Home
»
Recepten
»
Suikerbrood
Suikerbrood
Bekijk het recept voor Suikerbrood
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
1500-2000
g - 15-20%%
PROSON LUXE AU BEURRE RSPO-SG
100%
g - 1%
Bloem (eiwitrijk)
2%
g - 2%
Zout
7-8%
g - 3%
Gist
60%
g - 5%
Water ong.
Recept werkwijze
Kneden tot een goed afgekneed deeg en direct de vulling doordraaien
Deegtemperatuur: ong. 27℃
Afwegen: ong. 400 gram
Opmaken als busbrood en in aluminium bakblik plaatsen
Narijs: ong. 45 minuten
Bakken: ong. 35 minuten bij 210-220℃
Puntrijs
Afdrukken
Delen
Select your country
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Search
Search
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Certificaten
Vacatures
Certificaten
Vacatures