Suiker Kaneelbrood
Een recept voor Suiker Kaneelbrood op basis van Crème/Pates de Luxe Gold RSPO-SG
Ingrediëntenlijst
Deeg:
- 10000 g – 100% Bloem
- 1500 g – 15% Crème/Pates de Luxe Gold RSPO-SG
- 300 g – 3% Suiker
- 800 g – 8% Gist
- 200 g – 2% Zout
- 5000 g – 48% Water ong.
Vulling:
- 3000 g – 30% Suiker
- 2000 g – 20% kaneel granulen
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg.
- Deegtemperatuur: ong. 27℃.
- Draai vervolgens de vulling er doorheen.
- Afwegen: Deegstukken van 450 gram afwegen en op punten.
- Puntrijs: ong. 20 minuten.
- Opmaken als brood en in de aluminium vorm leggen.
- Narijs: ong. 75 minuten op 32° en 80% vocht.
- Decoreren: Voor het bakken afspuiten met ei.
- Bakken: ong. 25 minuten op 210℃.