Sonnibatta Bieslook (SONPLUS KROKANT SUPER, VITASON ZONNEPIT)
Bekijk het recept voor Sonnibatta Bieslook
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 5000 g - 50 % Bloem
- 150 g - 1.5 % Gist
- 100 g - 1% SONPLUS KROKANT SUPER
- 400 g - 4 % Olijfolie
- 50 g - 0.5 % Gedroogde Bieslook
- 5000 g - 50 % Water ong.
- 5000 g - 50% Vitason Zonnepit
Recept werkwijze
- Draai van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg.
- Deegtemperatuur: ong. 26℃.
- Weeg 1.650 gram af per 30 stuks.
- Bolrijs: ong. 15 minuten dan verdelen en opbollen.
- Decoreren: Alleen decoreren met zonnebloempitten aan de onderkant en bovenop bestrooien met roggebloem. Eventueel na het opzetten op de plaat licht bestrooien met karweizaad.
- Narijs: ong. 105 minuten.
- Bakken: ong. 15 minuten bij 230℃ met stoom.