Smaakvol Zacht Bruin Kleinbrood

Bekijk receptuur Smaakvol Zacht Bruin Kleinbrood op basis van Premix Smaakvol en QS Luxe Platinum Volkoren.

Ingrediëntenlijst

  • 7500 g - 75% Volkorenmeel
  • 2500 g - 25% PREMIX SMAAKVOL
  • 1500 g - 15% QS LUXE PLATINUM VOLKOREN
  • 500 g - 5% Gist
  • 150 g - 1,5% Zout
  • 6000 g - 60% Water ca.

Recept werkwijze

  • Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg.
  • Deegtemperatuur ca. 27°C.
  • Weeg deegstukken van 1700 gram af (30 stuks) en bol op.
  • Verdelen, opbollen of -punten en op bakplaten leggen.
    Eventueel decoreren.
  • Narijs ca. 70 minuten.
  • Eventueel net voor het bakken insteken.
  • Bakken ca. 9 minuten op 260°C.

Delen