Smaakvol Zacht Bruin Kleinbrood
Bekijk receptuur Smaakvol Zacht Bruin Kleinbrood op basis van Premix Smaakvol en QS Luxe Platinum Volkoren.
Ingrediëntenlijst
- 7500 g - 75% Volkorenmeel
- 2500 g - 25% PREMIX SMAAKVOL
- 1500 g - 15% QS LUXE PLATINUM VOLKOREN
- 500 g - 5% Gist
- 150 g - 1,5% Zout
- 6000 g - 60% Water ca.
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg.
- Deegtemperatuur ca. 27°C.
- Weeg deegstukken van 1700 gram af (30 stuks) en bol op.
- Verdelen, opbollen of -punten en op bakplaten leggen.
Eventueel decoreren. - Narijs ca. 70 minuten.
- Eventueel net voor het bakken insteken.
- Bakken ca. 9 minuten op 260°C.