Smaakvol Krokant Bruin Kleinbrood
Bekijk receptuur Smaakvol Krokant Bruin Kleinbrood op basis van Premix Smaakvol en QS Croustillant.
Ingrediëntenlijst
- 7500 g - 75% Volkorenmeel
- 2500 g - 25% PREMIX SMAAKVOL
- 400 g - 4% Gist
- 300 g - 3% QS CROUSTILLANT
- 150 gr - 1,5% Zout
- 6000 g - 60% Water ca.
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg.
- Deegtemperatuur ca. 27°C.
- Weeg deegstukken van 1800 gram (30 stuks) en bol op.
- Verdelen en opbollen of -punten, eventueel decoreren, en op geperforeerde bakplaten zetten.
- Narijs ca. 70 minuten.
- Eventueel vlak voor het bakken insnijden.
- Bakken ca. 9 minuten op 260°C.