Smaakvol Bruinbrood
Smaakvol Bruinbrood op basis van Premix Smaakvol en ProSon Bruin Prestige
Ingrediëntenlijst
- 3750 g - 37,5% Bloem
- 3750 g - 37,5% Volkorenmeel
- 2500 g - 25% PREMIX SMAAKVOL
- 300 g - 3% PROSON BRUIN PRESTIGE RSPO-SG
- 200 g - 2% Gist
- 150 g - 1,5% Zout
- 5800 g - 58% Water ca.
Recept werkwijze
- Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
- Deegtemperatuur ca. 27°C.
- Afwegen ca. 910 gram.
- Bol- of puntrijs ca. 45 minuten, opmaken als busbrood en in broodkoppels leggen.
- Narijs ca. 70 minuten.
- Net voor het bakken decoreren met Smaakvol logo.
- Bakken ca. 35 minuten bij 240°C.