Sandwiches (CREME / PATES DE LUXE RSPO-SG)
Bekijk het recept voor Sandwiches (CREME DE LUXE)
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 10000 g - 100% Bloem (eiwitrijk)
- 170 g - 1.7% Zout
- 700 g - 7% Gist
- 1500 g - 15% CREME / PATES DE LUXE RSPO-SG
- 500-1000 g - 5-10% Kristalsuiker
- 4800 g - 48% Water
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
- Deegtemperatuur: ong. 26℃
- Afwegen: ong. 1600 gram voor 30 stuks
- Bolrijs: ong. 10 minuten
- Verdelen met verdeelopboller en puntjes vormen
- Narijs: ong. 80 minuten
- Aan het einde van de narijs broodjes bespuiten met ei
- Bakken: ong. 8 minuten bij 250℃