Sandwiches (CREME DE LUXE)
Lekkere sandwiches met een warme korstkleur, roomkleurige kruim en een heerlijke botersmaak. Ook hebben uw sandwiches een uitstekende malsheid en korte afbeet. U maakt deze sandwiches met Crème de Luxe.
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 10000 g - 100% Bloem
- 1500 g - 15% CREME / PATES DE LUXE RSPO-SG
- 1000 g - 10% Suiker
- 600 g - 6% Gist
- 170 g - 1.7% Zout
- 4800 g - 48% Water ong.
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
- Deegtemperatuur: ong. 26℃
- Afwegen: Deegstukken van 1500 gram afwegen en opbollen
- Bolrijs: ong. 20 minuten
- Deegstukken verdelen en 5 tot 10 minuten laten rusten
- Vormen:Deegstukken langwerpig maken en op bakplaten leggen
- Narijs: ong. 90 minuten op 30° en 80% vocht
- Decoreren: Voor het bakken afspuiten met ei
- Bakken: ong. 9 minuten op 260℃