Sandwiches (CREME CLASSIC)
Bekijk het recept en de werkwijze voor Sandwiches op basis van CREME CLASSIC RSPO-SG.
Ingrediëntenlijst
- 10000 g - 100% Bloem
- 170 g - 1,7% Zout
- 500 g - 5% Gist
- 1500 g - 15% CREME CLASSIC RSPO-SG
- 500 g - 5% Suiker
- 4800 g - 48% Water ong.
Recept werkwijze
- Maak van alle grondstoffen een soepel deeg.
- Deegtemperatuur: ong. 26°C
- Afwegen: deegstukken afwegen van ong. 1500 gram en opbollen.
- Bolrijs: ong. 20 minuten.
- Deegstukken verdelen en 5 à 10 minuten laten rusten.
- Deegbolletjes langwerpig maken en op bakplaten leggen.
- Narijs: ong. 90 minuten bij 30°C en 80% vocht.
- Voor het bakken afspuiten met ei.
- Bakken: ong. 9 minuten bij 260°C.