Ruby Bosvruchten Kruimelcake
Ruby Bosvruchten Kruimelcake op basis van Credi Softcake Ruby, Credi Sloffenmix en Credi Crème Patissiere Authentique.
Stuks 79
Ingrediëntenlijst
Cakebeslag:
- 10000 g CREDI SOFTCAKE RUBY
- 3200 g Eieren
- 2700 g Olie
- 2000 g Water
Vulling en topping:
- 3000 g Diepvries bosvruchten
Roomboterkruimels:
- 2250 g CREDI SLOFFENMIX
- 900 g Roomboter
- 180 g CREDI CRÈME PATISSIERE AUTHENTIQUE
Bakvormen:
- Bakvormen 14 x 9 x 4,5 cm
Recept werkwijze
- Maak de roomboterkruimels aan: Meng alle grondstoffen tot kruimels van gelijke grootte.
- Maak Ruby cakebeslag: Meng alle grondstoffen voor het cake beslag tot een homogene massa gedurende 4 minuten in de 1e versnelling.
- Doseer ca. 225 gram beslag in met bakpapier bekleedde houten bakvormen van 14 x 9 x 4,5 cm.
- Verdeel bovenop iedere cake ca. 35 gram diepvries bosvruchten en ca. 35 gram roomboterkruimels.
- Bakken: ca. 45 minuten op 180°C.
- Werk eventueel verder af naar eigen inzicht.
CREDI SOFTCAKE RUBY is een complete en multifunctionele banketmix met cacao en frambozen voor diverse banketapplicaties. Met CREDI SOFTCAKE RUBY creëer je onderscheidende producten in jouw assortiment. Van koekjes tot verfijnde taarten, van Kerst tot Valentijnsdag of Moederdag. Deze mix is dé basis voor jouw seizoensproducten!