Pompoenbrood (VITASON POMPOEN 50%)

Bekijk het recept voor Pompoenbrood (VITASON POMPOEN 50%)

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 5000 g - 50% Bloem
  • 5000 g - 50% VitaSon Pompoen
  • 200 g - 2% Gist
  • 5400 g - 54% Water ong.

Recept werkwijze

  • Draai van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
  • Deegtemperatuur: ong. 26℃
  • Opmaken: Maak op als een pompoen. Gebruik 15 gram deeg voor het steeltje. De rest van het deeg (435 gram) opbollen. Druk de bol aan de bovenzijde iets plat. Plaats het steeltje bovenop de bol
  • Afwegen: ong. 450 gram
  • Bolrijs: ong. 30 minuten
  • met een beetje vocht
  • Narijs: ong. 80-90 minuten
  • Decoreren: Voor het bakken bestrooien met roggebloem en insnijden als een pompoen
  • Bakken: ong. 35 minuten bij 230℃ met stoom

Delen