Pompoen Vloerbrood (VITASON PUMPKIN 50%)
Bekijk het recept voor Pompoen Vloerbrood
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 5000 g - 50% Bloem (eiwitrijk)
- 5000 g - 50% VITASON POMPOEN (50%)
- 200 g - 2% Gist
- 5800 g - 58% Water ong.
Recept werkwijze
- Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg
- Deegtemperatuur: ong. 26℃
- Bulkrijs: ong. 40 minuten
- Afwegen: ong. 700 gram
- Opmaken als stompe punten en deze tussen deegkleedjes laten rijzen met de sluiting naar boven
- Narijs: ong. 60 minuten
- De gerezen deegstukken voorzichtig omdraaien en op met rijstestrooimeel geprepareerde inschietapparaten of bakplaten leggen. Snijd licht over de lengte in eventueel nogmaals een keer licht schuin onder de deeghuid snijden
- Bakken: Inschieten op 230℃ en ong. 35 minuten bakken op 220℃