Pompoen vloerbrood (CREATIONS PUMPKIN)
Bekijk het recept voor Pompoen vloerbrood
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 7500 g - 75% Bloem
- 2500 g - 25% CREATIONS PUMPKIN
- 300 g - 3% PROSON WIT ROYAL RSPO-SG
- 250 g - 2,5% Gist
- 150 g - 1,5% Zout
- 5400 g - 54% Water ong.
Decoratie
- 300 g - 3% Pompoenpitten
- 300 g - 3% Sesamzaad
Recept werkwijze
- Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
- Deegtemperatuur: ong. 26℃
- Afwegen: deegstukken van ca. 450 gram en opbollen.
- Voorrijs: ca. 35 minuten.
- Opmaken als vloerbrood, decoreren met mengsel pompoenpitten/sesamzaad en de deegstukken op met rijstemeel geprepareerde inschietapparaten of bakplaten leggen.
- Narijs: ca. 60 minuten.
- Voor het bakken insnijden zoals gewenst.
- Bakken: ong. 35 minuten bij 230℃ met stoom