Perencake
Recepten met peer passen uitstekend bij het najaar. Zo ook dit recept voor perencake, gemaakt met Sonnique Cream Cake Vanilla en LIQUISHORT CAKE RSPO-SG. Voeg chocolade stukjes toe aan het beslag of gebruik ze als decoratie om de perencake nog lekkerder te maken.
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 10000 g - 100% CREDI CR CAKE VANILLA RSPO-SG
- 3500 g - 35% Eieren
- 3000 g - 30% LIQUISHORT CAKE RSPO-SG
- 2250 g - 22.5% Water ong.
Decoratie
- Perenschijfjes
Recept werkwijze
- Weeg alle grondstoffen af en doe deze in een mengkom. Voeg eerst de vloeistoffen toe
- Meng alle grondstoffen, eerst 2 minuten in eerste versnelling dan 3 minuten in tweede versnelling, zodat er een glad beslag ontstaat. Gebruik bij voorkeur de vlindergarde. Vul de gewenste cakevormen met het beslag
- Decoreren: Leg de perenschijfjes op de cake, bijvoorbeeld in een cirkel
- Bakken: ong. 30-35 minuten op 180℃