Pains des Ardennes
Bekijk het recept voor Pains des Ardennes
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 5000 g - 50%% Bloem
- 5000 g - 50% Vitason Multigranen
- 250 g - 2.5% Gist
- 5200 g - 52% Water ong.
Decoratie
- 500 g - 5% Sesamzaad
- 500 g - 5% Zonnebloempitten
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg.
- Deegtemperatuur: ong. 26℃.
- Afwegen: ong. 450 gram.
- Puntrijs: ong. 35 minuten.
- Opmaken als busbrood.
- Decoreren: Met sesam en zonnebloempitten en dan in het blijk leggen.
- Narijs: ong. 65 minuten, voor het bakken insnijden.
- Bakken: ong. 35 minuten bij 230℃ met stoom.
- Roterend Bakken: ong. 30 minuten bij 210℃.