Noten Suikerbol
Bekijk het recept voor Noten Suikerbol
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 10000 g - 100% Bloem (eiwitrijk)
- 1000 g - 10% PROSON LUXE AU BEURRE RSPO-SG
- 500 g - 5% PROSON WIT BOURGONDY RSPO-SG
- 200 g - 2% Zout
- 800 g - 8% Gist
- 100 g - 1% SONEXTRA BRUIN
- 100 g - 1% Kaneel
- 5600 g - 56% Water ong.
Vulling
- 4000 g - 40% Suikernips P4
- 3000 g - 30% Noten (gemengd)
Recept werkwijze
- Draai van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg, direct daarna de vulling doorwerken
- Deegtemperatuur: ong. 26℃
- Afwegen: ong. 450 gram
- Bolrijs: ong. 45 minuten
- Modelleren: Als bol
- Narijs: ong. 70 minuten snijden voor het bakken
- Bakken: ong. 35 minuten bakken bij een oventemperatuur van 210℃