Mokka Noten Stoet
Bekijk het recept voor Mokka Noten Stoet
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 5000 g - 50% Bloem (eiwitrijk)
- 5000 g - 50% Sonnetmix Inverno
- 800 g - 8% Gist
- 300 g - 3% Mokka extract
- 4800 g - 48% Water ong.
Vulling
- 2000 g - 20% Suikernibs P4
- 3000 g - 30% Rozijnen
- 2000 g - 20% Cashewnoten
Vulling 2
- 2650 g - 100% Amandelspijs K&K
Recept werkwijze
- Draai van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg, direct de vulling doorwerken
- Deegtemperatuur: ong. 26℃
- Afwegen: ong. 600 gram
- Bolrijs: ong. 20 minuten
- Modelleren: Vouw een spijspil van 100 gram in. Opmaken en dicht bij elkaar op een bakplaat zetten. Bak de broodjes tegen elkaar aan
- Narijs: ong. 40 minuten
- Bakken: ong. 45 minuten bij 200℃
- Afwerken met roomboter bestrijken en bestrooien met poedersuiker