Moederdag Chocolade Karamel Cake
Bekijk het recept voor Moederdag Chocolade Karamel Cake
Ingrediëntenlijst
Chocolade Cakebeslag:
- 5000 g - 50% Credi Cake Choco Extra Dark
- 1750 g - % Raapolie
- 1500 g - % Eieren
- 1125 g - % Water ong.
Toffee Cakebeslag:
- 500 g - 5% Raapolie
- 440 g - 4.4% Eieren
- 310 g - 3.1% Water ong.
Vulling:
Recept werkwijze
- Verwerken: Maak chocolade cakebeslag: Meng alle grondstoffen 3 minuten door elkaar in de eerste versnelling. Krab de bekken bij en draai nog 2 minuten in de tweede versnelling. Spuit ong. 275 gram beslag onderin een taartpan met een diameter van 24 cm
- Verwerken: Maak toffee cakebeslag: Meng alle grondstoffen 3 minuten door elkaar in de eerste versnelling. Krab de bekken bij en draai nog 2 minuten in de tweede versnelling. Spuit een spiraal van ong. 75 gram bovenop het chocolade cakebeslag in de taartpan. Spuit daar overheen een spiraal van ong. 75 gram Credicrem Toffee. Spuit vervolgens af met ong. 125 gram chocolade cakebeslag
- Bakken: ong. 60 minuten op 160℃
- Afwerken: naar eigen inzicht afwerken. Bijvoorbeeld met handgemaakte marsepeinen rozen