Mini Stolletjes
Mini stolletjes op basis van QS Vruchten geel en Broer Amandelspijs KK
Stuks 420
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten:
- 10000 g - 100% Bloem (eiwitrijk)
- 2000 g - 20% QS VRUCHTEN GEEL
- 800 g - 8% Gist
- 200 g - 2% Zout
- 6600 g - 66% Water ca.
Vulling 1:
- 10000 g - 100% Rozijnen
- 1000 g - 10% Krenten
- 1000 g - 10% MIX TROPICAL
Vulling 2:
- 6300 g - 63% BROER AMANDELSPIJS KK
Recept werkwijze
- Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
Direct na het kneden vulling 1 doordraaien. - Deegtemperatuur ca. 26°C.
- Afwegen: ca. 2250 gram (30 stuks)
- Bolrijs ca. 10 minuten.
- Verdelen en opbollen.
- Bolletjes uitrollen, spijs inleggen/inspuiten en dichtvouwen.
Ca. 15 gram Broer Amandelspijs KK per stolletje.
Deegstukjes vervolgens op bakplaten leggen. - Narijs: ca. 40 minuten.
- Bakken: ca. 12 minuten bij 250°C.
- Eventueel afboteren direct na het bakken.
Na afkoelen decoreren met poedersuiker.