Mini Stolletjes

Mini stolletjes op basis van QS Vruchten geel en Broer Amandelspijs KK
Stuks 420

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten:

  • 10000 g - 100% Bloem (eiwitrijk)
  • 2000 g - 20% QS VRUCHTEN GEEL
  • 800 g - 8% Gist
  • 200 g - 2% Zout
  • 6600 g - 66% Water ca.

Vulling 1:

  • 10000 g - 100% Rozijnen
  • 1000 g - 10% Krenten
  • 1000 g - 10% MIX TROPICAL

Vulling 2:

Recept werkwijze

  • Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
    Direct na het kneden vulling 1 doordraaien.
  • Deegtemperatuur ca. 26°C.
  • Afwegen: ca. 2250 gram (30 stuks)
  • Bolrijs ca. 10 minuten.
  • Verdelen en opbollen.
  • Bolletjes uitrollen, spijs inleggen/inspuiten en dichtvouwen.
    Ca. 15 gram Broer Amandelspijs KK per stolletje.
    Deegstukjes vervolgens op bakplaten leggen.
  • Narijs: ca. 40 minuten.
  • Bakken: ca. 12 minuten bij 250°C.
  • Eventueel afboteren direct na het bakken.
    Na afkoelen decoreren met poedersuiker.

Door het hoge percentage vulling is het zoutpercentage op de droge stof beneden de 1,5%

Delen