Skip to content
Select your country
Certificaten
Vacatures
Certificaten
Vacatures
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Search
Search
Search
Search
Home
»
Recepten
»
Mini sandwich
Mini sandwich
Bekijk het recept voor Mini sandwich
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
10000
g - 100%
Bloem
200
g - 2%
Zout
600
g - 6%
Gist
800
g - 8%
Suiker
1500
g- 15%
Crème de luxe
5200
g - 52%
Water ong.
Recept werkwijze
Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg.
Deegtemperatuur: ong. 26℃
Afwegen: Deeggewicht per stuk: 30 gram.
Narijs: 30℃, 85% vocht.
Decoreren: Voor het afbakken afspuiten met ei.
Bakken: ong. 8 minuten bakken bij 250-260℃.
Afdrukken
Delen
Select your country
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Search
Search
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Certificaten
Vacatures
Certificaten
Vacatures