Skip to content
Select your country
Certificaten
Vacatures
Certificaten
Vacatures
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Search
Search
Search
Search
Home
»
Recepten
»
Melkbrood
Melkbrood
Bekijk het recept voor Melkbrood
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
10000
g - 100%
Bloem
170
g - 1.7%
Zout
230
g - 2.3%
Gist
800
g - 8%
Sonplus Melk 'S'
5500
g - 55%
Water ong.
Recept werkwijze
Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg.
Deegtemperatuur: ong. 27℃.
Afwegen: ong. 875 gram.
Bolrijs: ong. 40 minuten en opmaken als busbrood.
Narijs: ong. 70 minuten.
Bakken: ong. 30-35 minuten bij 235℃.
Afdrukken
Delen
Select your country
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Search
Search
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Certificaten
Vacatures
Certificaten
Vacatures