Meergranen vloerbrood (10%)
Bekijk het recept voor Meergranen vloerbrood (10%)
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 5000 g - 50% Volkorenmeel
- 4000 g - 40% Bloem
- 2500 g - 25% CREATIONS DARK MALT
- 170 g - 1.7% Zout
- 250 g - 2.5% Gist
- 300 g- 3% PROSON BRUIN PRESTIGE RSPO-SG
- 5600 g - 56% Water ong.
Decoratie:
- 300 g - 3% Roggebloem
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
- Deegtemperatuur: 27 ℃
- Afwegen: ong. 895 gram
- Bolrijs: ong. 40 minuten
- Opmaken als vloermodel
- Narijs: ong. 75 minuten
- Decoreren: Met roggebloem en snijden
- Bakken: ong. 40 minuten bij 240℃ met iets stoom