Krokante Zonnepit Broodjes (VITASON ZONNEPIT 50%)
Bekijk het recept voor Krokante Zonnepit Broodjes
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 5000 g - 50% Bloem
- 5000 g - 50% VITASON ZONNEPIT (50%)
- 300 g - 3% SONPLUS KROKANT EXTRA
- 400 g - 4% Gist
- 4500 g - 45% Water ong.
Recept werkwijze
- Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
- Deegtemperatuur: ong. 26°C.
- Afwegen: ong. 1650 gram (30 stuks).
- Bolrijs: ong. 15 minuten, daarna verdelen
- Alleen decoreren met zonnebloempitten aan de onderkant en bovenop bestrooien met roggebloem. Eventueel na het opzetten op de plaat licht bestrooien met karwezaad.
- Narijs: ca. 60 minuten.
- Bakken: ong. 15 minuten bij 230°C met stoom.