Krokante Pompoen Broodjes (CREATIONS PUMPKIN)

Bekijk het recept voor Krokante Pompoen Broodjes

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 7000 g - 70% Bloem
  • 3000 g - 30% CREATIONS PUMPKIN
  • 170 g - 1.7% Zout
  • 400 g - 4 %% Gist
  • 300 g - 3 %% PROSON KROKANT MALT RSPO-SG
  • 5500 g - 55 %% Water ong.

Recept werkwijze

  • Draai van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
  • Deegtemperatuur: ong. 26℃
  • Bakken: ong. 18 minuten bakken bij 230℃
  • Afwegen: ong. 1650 gram
  • Bolrijs: ong. 10-15 minuten
  • Modelleren: Verdelen/opbollen en drukken met appelsnijder
  • Narijs: ong. 60 minuten
  • met stoom

Variatiemogelijkheden

CreationS premixen zijn te doseren tussen 10% en 40%. Des te hoger de dosering, des te malser het brood, des te rijker de vulling en des te donkerder de kruimkleur.

Delen