Krokante Donker Meergranen Broodjes

Bekijk het recept voor Krokante Donker Meergranen Broodjes

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 5000 g - 50% Bloem
  • 5000 g - 50 % VITASON DONKER MEERGRANEN (50%)
  • 400 g - 4% Gist
  • 300 g - 3 % SONPLUS KROKANT EXTRA
  • 5500 g - 55% Water ong.

Recept werkwijze

  • Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
  • Deegtemperatuur: ca. 26°C.
  • Afwegen: ca. 1800 gram (30 stuks).
  • Bolrijs: ca. 10 minuten, verdelen en opbollen
  • Eventueel decoreren en op bakplaten plaatsen.
  • Narijs: ca. 60 minuten.
  • Bakken: ca. 18 minuten bij 230°C met stoom.

Delen