Kramiek (QS BOTERSTOLLENPOEDER EX)
Bekijk het recept voor Kramiek (QS BOTERSTOLLENPOEDER EX)
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 10000 g - 100% Bloem
- 1500 g - 15% QS BOTERSTOLLENPOEDER EX
- 700 g - 7% Gist
- 170 g - 1.7% Zout
- 500 g - 5% Suiker
- 5000 g - 50% Water ong.
Vulling
- 4000 g - 40% Rozijnen
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een soepel deeg
- Kneden: De rozijnen onder mengen
- Bulkrijs: ong. 15 minuten
- Afwegen: Afwegen en opbollen
- Bolrijs: ong. 30 minuten
- Opmaken: De deegstukken opmaken en in de vorm leggen
- Narijs: ong. 80 minuten bij 29℃ en 85% vocht
- Decoreren: Voor het inovenen de broden afspuiten met ei
- Bakken: ong. 40 minuten bij 220℃ - 190℃