Knabbel Sticks
Bekijk het recept voor Knabbel Sticks
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 5000 g - 50% VitaSon Méditerranée
- 200 g - 2% SONPLUS KROKANT SUPER
- 5000 g - 50 % Bloem
- 400 g - 4 % Gist
- 5400 g - 54 % Water ong.
Door toeren
- 3000 g - 30% Toer margarine
Vulling
- 1000 g - 10% Geraspte kaas
- 1000 g - 10% Diverse zaden
Decoratie
- 500 g - 5% Geraspte kaas
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een niet al te ver afgekneed deeg
- Deegtemperatuur: ong. 24℃
- Deegrust: ong. 10 minuten
- Vormen:Het deeg uitrollen en de boter opduimen op 2/3 van de deegplak. Hierna de plak in drieën opvouwen en daarna 2 halve Franse toeren geven
- Deegrust: ong. 10 minuten in de koelkast
- Verwerken: 1 halve Franse toer
- Modelleren: Uitrollen op 3 mm dikte. Bestrooien met geraspte kaas en zadenmix, dubbelvouwen. Strijken met ei en bestrooien met geraspte kaas. Stroken snijden van 16 cm lang en 3 cm breed. Hierna spiraliseren en op de bakplaat leggen
- Narijs: ong. 45 minuten
- Bakken: ong. 15 minuten bij 220℃ met iets stoom