Kinder Paasbroodjes

Bekijk het recept voor Kinder Paasbroodjes

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100% Bloem
  • 1500 g - 15% Proson Luxe au beurre
  • 800 g - 8% Gist
  • 180 g - 1.8% Zout*
  • 2000 g - 20% Cocos
  • 800 g - 8% Suiker
  • 5800 g - 58 % Water ong.

Recept werkwijze

  • Maak van alle grondstoffen een glad en soepel deeg.
  • Deegtemperatuur: ong. 26℃.
  • Afwegen: ong. 1600 gram en opbollen.
  • Bolrijs: 1e Bolrijs: ong. 10 minuten.
  • Verdelen: Met de verdeel/opbolmachine en vervolgens 5 minuten bolletjesrijs.
  • Vormen:Vanuit een bolmodel in etappes tot strengels uitrollen. (Het ene uiteinde bolvormig en het andere uiteinde puntig.) Vorm van deze strengel de Paashanen en strijk de broodjes met ei.
  • Narijs: ong. 65-70 minuten.
  • Decoreren: Met suikernibs P2.
  • Bakken: ong. 8 minuten bij een oventemperatuur van ong. 260℃.

Delen