Kaiser Brötchen
Bekijk het recept voor Kaiser Brötchen
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 10000 g - 100% Bloem (eiwitrijk)
- 300-400 g - 30-40% Proson Krokant malt
- 170 g - 1.7% Zout
- 400 g - 4% Gist
- 5600 g - 56% Water ong.
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg.
- Deegtemperatuur: ong. 26℃.
- Bulkrijs: ong. 10 minuten.
- Stukken afwegen van ong. 1650 gram voor 30 stuks.
- Bolrijs: ong. 15 minuten.
- Na verdelen/opbollen ong. 10 minuten laten rusten en de bolletjes stempelen.
- Narijs: ong. 50 minuten, broodjes met stempel onder laten rijzen.
- Bakken: Broodjes met stempel boven op de bakplaat plaatsen en 18 minuten bakken bij 230℃ met stoom.