Italiaanse Bol
Bekijk het recept voor Italiaanse Bol
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 9500 g - 95% Tarwebloem
- 500 g - 5% Roggebloem
- 170 g - 1.7% Zout
- 400 g - 4% Gist
- 300 g - 3% SONPLUS KROKANT SUPER
- 300 g - 3% Olijfolie
- 5500 g - 55% Water ong.
Recept werkwijze
- Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
- Deegtemperatuur: ca. 26°C.
- Afwegen: deegstukken van ca. 120 gram en opbollen.
- Voorrijs: ca. 20 minuten.
- Deegstukken opnieuw opbollen en op bakplaten zetten. Decoreren met rijstemeel.
- Narijs: ca. 60 minuten.
- Insnijden: voor het bakken tweemaal insnijden (zie foto).
- Bakken: ca. 18 minuten bij 230°C met stoom.