Hazelnoot Koeken

Bekijk het recept voor Hazelnoot Koeken

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 2750 g - 100% CREDI HARDE WENER
  • 330 g - 12% Basterdsuiker
  • 165 g - 6% Bruine basterdsuiker
  • 1250 g - 46,29% Boter
  • 150 g - 5,54% Water ong.

Vulling

  • 1250 g - 50% Hazelnootpasta
  • 1250 g - 50% Fondant

Recept werkwijze

  • Zet van alle ingrediënten een hardewenerdeeg.
  • Bakken: ca. 14 minuten op 190°C.
  • Afwegen: ca. 1600 gram (30 stuks).
  • Verwarm de hazelnootpasta en fondant afzonderlijk van elkaar tot ca. 40°C en meng het daarna tot een homogene vulling
  • Spuit op de onderkant van de helft van alle afgekoelde plakjes een dop vulling van ca. 45 gram. Druk de overgebleven plakjes op de andere kant van de vulling
  • Afwerken: garneer chocolade streepjes op de koeken.

Delen