Gevulde Focaccia
Gevulde Focaccia op basis van SonPulse Italian
Stuks 35 stuks
Ingrediëntenlijst
Focaccia deeg:
- 2000 g – 100% Bloem
- 40 g – 2% Gist
- 30 g – 1,5% Zout
- 60 g – 3% Olijfolie
- 1100 g – 55% Water ca.
Vulling:
- 1040 g – 52% SonPulse Italian
Decoratie:
- Mix van maïsdecoratie met zwarte en witte sesamzaadjes
Recept werkwijze
- Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
- Deegtemperatuur ca. 26°C.
- Weeg deegstukken af van ca. 90 g (focaccia plaat 12 cm doorsnede) en bol deze op.
- Druk de deegstukken in 2 stappen uit tot plakken en laat vervolgens ca. 60 minuten rijzen.
- Narijs voor ongeveer 60 minuten.
- Spuit net voor het bakken ca. 30 g SonPulse Italian in op iedere gerezen deegstuk.
- Bakken: ca. 18 minuten op 180°C.