Focaccia (Wit)

Bekijk het recept voor Focaccia (Wit)

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100 % Bloem
  • 170 g - 1.7% Zout
  • 400 g - 4 % Gist
  • 100 g - 1 % PROSON KROKANT MALT RSPO-SG
  • 200 g - 2 % PROSON WIT ROYAL RSPO-SG
  • 20 g - 0.2 % Kerriepoeder
  • 6000 g - 60 % Water ong.

Vulling

  • 1000 g - 10% Gedroogde uitjes
  • 1000 g - 10% Diepvries paprika

Recept werkwijze

  • Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg. Direct na het kneden de vulling doordraaien.
  • Deegtemperatuur: ca. 27°C.
  • Afwegen: deegstukken van ca. 400 gram en opbollen.
  • Voorrijs: ca. 20 minuten.
  • Deegstukken op de bakplaten plat drukken en met de vingertoppen, gedoopt in een olie/kerrie mengsel. Een raster erin drukken en licht bestrooien met rozemarijn en geraspte kaas
  • Narijs: ca. 40 minuten.
  • Bakken: ca. 25 minuten bij 220°C met een beetje stoom.

Delen