Focaccia (met SONEXTRA SHORTENING CL)
Bekijk het recept voor Focaccia (met SONEXTRA SHORTENING CL)
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 2100 g - 70% Bloem
- 900 g - 30% Creations Mediterranean
- 300 g - 10% Sonextra shortening clean label
- 120 g - 2% Gist
- 51 g - 1.7% Zout
- 1800 g - 60% Water ong.
Decoratie
- SONEXTRA MARINADE POMODORI
- Spekblokjes
- Zongedroogde tomaten
- Geraspte kaas
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
- Deegtemperatuur: 26℃
- Deegrust: Het deeg 30 minuten laten rusten
- Het deeg uitrollen op een dikte van ong. 10 mm en de gewenste vorm uitsnijden
- Narijs: ong. 70 minuten bij 30℃ en 85% vocht
- Decoreren: Voor het bakken het deeg met de marinade instrijken, decoreren met spekblokjes, zongedroogde tomaten en geraspte kaas.
- Bakken: ong. 20 minuten bij 220 - 230℃