Eierbrood met Sonplus Melk ’S’

Bekijk het recept voor Eierbrood

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100% Bloem
  • 600 g - 6% Sonplus Melk 'S'
  • 180 g - 1.8% Zout
  • 850 g - 8.5% Eieren
  • 825 g - 8.25% Gist
  • 550 g - 5.5% Melissuiker
  • 5200 g - 52% Water ong.

Recept werkwijze

  • Draai van de bloem, de Sonplus Melk S, het water, de gist en de eieren een glad en soepel deeg
  • Deegtemperatuur: ong. 26℃
  • Kuiprijs: ong. 15 minuten
  • Kneden: Voeg suiker en zout toe en kneed de grondstoffen goed weg tot een glad deeg
  • Deegrust: ong. 15 minuten
  • Afwegen: ong. 850 gram en oppunten
  • Puntrijs: ong. 30 minuten
  • Opmaken als busbrood en in blikken leggen
  • Narijs: ong. 60 minuten
  • Bakken: ong. 30 minuten bij ong. 230℃

Delen